Bij R-Floor vindt u pvc vloeren Brabant van goede merken onder één dak. Onze showroom is gevestigd in de directe omgeving van Eindhoven. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Brabant en omliggende regio’s. Natuurlijk wilt u een mooie pvc vloer die perfect past bij uw interieur.

Onze ervaren werknemers staan voor u klaar om u te adviseren. Kom een kijkje nemen in onze grote showroom waar u kunt kiezen uit een enorm assortiment. Als pvc specialist vindt u bij ons geselecteerde merken als mFLOR, Amtico, Spacia, Forbo, Podium en Vivafloor. Tussen onze collectie zit er zeker een merk  en ontwerp dat aansluit bij uw interieur.

Kijk alvast eens rond in de webshop en contacteer ons voor de scherpste prijs!

 

De voordelen van pvc vloeren Brabant op een rijtje

Wilt u alleen een pvc vloer of bent u op zoek naar een totaalpakket? R-Floor in Brabant heeft verschillende A-merken pvc vloeren en kan u een totaalpakket aanbieden. Zo kunt u vloerverwarming aanschaffen of een smeervloer. Met een pvc vloer kunt u zeker zijn van een sterke vloer die onderhoudsvriendelijk is. Daarbij is een pvc vloer ook zeer geschikt voor vloerverwarming en maakt deze materiaalsoort minder contactgeluid dan hout of tegels.

Een pvc vloer past mooi in uw huis, maar ook binnen een zakelijke omgeving is dit een duurzaam product. Wanneer u langskomt in onze showroom staan onze deskundige medewerkers klaar voor u.

  • Sterk
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Lange levensduur
  • Vochtbestendig
  • Minder contactgeluid dan hout
  • Voordelig

 

Neem een kijkje in onze webshop

In onze grote showroom kunt u ons mooie assortiment bekijken en voelen. Heeft u geen tijd of de middelen niet om naar de showroom te komen, neem dan een kijkje in onze webshop. Wanneer u een bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat de vloer zo snel mogelijk geleverd wordt. Voor meer informatie neemt u contact op via ons contactformulier.

 

PVC vloeren Brabant