Op zoek naar tapijt Eindhoven en regio? Of je nu woont in een moderne villa of in een oude boerderij; een tapijt of vloerkleed moet passen in uw interieur. Uw smaak van meubels en inrichting kan perfect gecombineerd worden met een mooi tapijt. Door een tapijt op maat te maken wordt uw zithoek of eetkamer een mooi geheel.

U combineert meubelen tot een comfortabel geheel. Bovendien vormt het een mooie combinatie met de harde vloer en wordt de ruimte er vriendelijker en vertrouwder van.

 

Tapijt Eindhoven volledig op maat

Onze tapijten zijn op uw wensen op elke maat te maken. We kunnen uw tapijt Eindhoven aan passen aan elke afmeting! Wij verkopen tapijt van de merken Desso, Parade, Bonaparte en Interfloor. Wij werken vanuit ons kantoor en showroom in Hoogeloon (omgeving Eindhoven).

Wilt u advies? Onze ervaren werknemers staan klaar om u vrijblijvend te adviseren. Wij beschikken over merken en ontwerpen die aansluiten bij elk budget.

Kom naar onze showroom in Hoogeloon op een klein kwartiertje rijden van Eindhoven. U bent welkom voor kop koffie en wij geven u een overzicht van ons assortiment en we bespreken graag de mogelijkheden en geven u passende offerte.

Uiteraard kunt u met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn voor bezorging, levertijden, garantie etc. Voor meer informatie neemt u contact op via ons contactformulier.

 

Tapijt Eindhoven