Op zoek naar vinyl Eindhoven en omgeving? Pvc is een soort vinyl, maar dan beter, sterker en zwaarder. Bij R-Floor in Hoogeloon, nabij Eindhoven, vindt u een uitgebreid assortiment aan vinyl en tapijt vloeren. U hoeft daarvoor niet naar de showroom maar kunt ook kijken in onze webshop. Natuurlijk bent u wel van harte welkom om de vloer in de showroom uit te kiezen die perfect bij uw interieur past. R-Floor heeft een ruime collectie geselecteerde merken als mFLOR, Amtico, Spacia, Forbo, Podium en Vivafloor.

Wilt u advies? Onze ervaren werknemers staan klaar om u vrijblijvend te adviseren. Wij beschikken over merken en ontwerpen die aansluiten bij elk budget. In onze webshop kunt u de volledige collectie bekijken maar u bent ook van harte welkom in onze showroom.

 

Waarom kiezen voor pvc boven vinyl Eindhoven?

U wilt een nieuwe vloer en ontdekt dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn? Wilt u hout of tapijt, gaat u voor vinyl of pvc? R-Floor nabij Eindhoven biedt u sterke vloeren en tapijt tegen scherpe prijzen. Als specialist in verschillende vloeren kunnen wij u vertellen waarom een vinyl of tapijt vloer voor u de beste keuze is:

Pvc is beter, sterker en zwaarder dan vinyl. Het is onderhoudsvriendelijker dan tapijt. En bovendien maakt deze materiaalsoort minder contactgeluid dan hout of tegels. Een degelijke pvc vloer is uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Niet alleen zijn er zeer veel mogelijke ontwerpen die passen bij elk interieur, ook kunt u een kwaliteitsvolle vloer vinden die past binnen uw budget.

Zoekt u een vloer voor in uw woning of heeft u iets nodig voor uw kantoor? Pvc is een zeer duurzaam een gemakkelijk product. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te assisteren.

  • Sterk
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Lange levensduur
  • Vochtbestendig
  • Minder contactgeluid dan hout
  • Voordelig

 

Kijk gauw in onze webshop of kom langs in de showroom

Wilt u een mooie vloer van vinyl Eindhoven, maar ziet u ook kansen in pvc? Maar heeft u geen tijd om naar een showroom te gaan? Kijk dan in onze overzichtelijke webshop. Op eenvoudige manier kunt u de vloer naar keuze bestellen en leveren deze zo snel mogelijk. Voor meer informatie neemt u contact op via ons contactformulier.

Vinyl Eindhoven